St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 29 oktober 2011

Jul, jul strålande jul....

Vi tar väl lite mer jul medans vi ändå är på gång va?! ;)
Vackraste julsakerna kommer så klart från Topiary, den absoluta favoritbutiken. Det är märkligt, så fort jag tror att jag har hittat allt att plåta så dyker det upp ännu mer underbara saker!

Åh vad jag längtar tills jul!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

 1. Hej! När jag provade att göra macroner med sockerlag reste som dig bara på ena sidan och blev som skidbackar... har du stött på det? Och vet du vad det beror på? De fick en liten krage där de reste sig, men sen var de platta på den andra. Tack på förhand!

  SvaraRadera
 2. Hallo!
  Ursäkta mitt sena svar, inte meningen att inte svara dig!!
  Jo då, jag har också råkat ut för samma sak med jag vet inte riktigt varför det blir så. Vet inte om det kan vara att mandelmjölet kanske inte är ihopblandat med det andra ordentligt. Det är svårt det där, de kan verkligen bli hur som helst de där små rackarna. Jag har fått några plåtar som sett ut så. De är dock fortfarande lika goda :D, tur är väl det!!
  Skulle kunna vara att de inte vilat tillräckligt länge. Hur länge lät du dem vila?

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)