St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 3 oktober 2011

Tårtornas Rolls Royce!

Det finns tårtor och så finns det TÅRTOR! Jag har skrivit om denna kvinna tidigare men det är värt att skrivas om igen. Hon heter Peggy Porschen och är en av de bästa i världen på tårtor, i alla fall i min mening. Hon gör tårtor till hela kändiseliten och hon har sitt säte i London. Själv lyckades jag missa denna fantastiska tårtmakare när jag var i London, vilket grämer mig något oerhört. Det var först efter att jag kommit hem och kollade upp författaren till en bok jag köpt (vilket var Peggy), som jag upptäckte hennes fantastiska skapelser. 
Jag kan inte låta bli att förundras över hur extremt duktig hon är och jag vet inte vilken tårta jag ska tycka är vackrast. De är alla konstverk och jag hade mer än gärna haft en av hennes cakedummies här hemma för att titta på varje dag! Ta en titt på dessa bilder:För att komma till Peggy Porschen´s vackra hemsida så klickar du HÄR!

En dag hoppas jag att jag får chansen att delta på en av hennes kurser. Vem skulle inte vilja lära sig av den fantastiska kvinnan?!
Kurserna är tokdyra, med helt klart värda sin vikt i guld!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)