St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 7 oktober 2011

Angående kvisten...

...som hänger på vår ena vägg hemma, så fick jag en fråga hur jag gjort den. Svaret på frågan är att det är en helt vanlig kvist med trollhassel som jag sedan virat en kortare julgransslinga på. Det blir en perfekt ljuskälla samtidigt som den är väldigt vacker. Ljusslingan går också att dimma så att det blir ett svagare eller starkare ljus.
Trollhassel går att hitta på de flesta blomsterbutiker. De kostar en slant (ganska dyra för att vara en kvist liksom...) men de blir ju oerhört vackra som dekoration.
Vi tyckte det blev så läckert så även maken fick en liknande som han har på sitt jobb. En annorlunda men rolig inredningsdetalj!

Så ser det ut på makens jobb! En kvist även där fast utan belysning men med pärlor uppträdda på ståltråd virade runt grenarna!

Och det var dagens tips!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Längesen jag skickade ut gubben min i skogen för att försöka hitta en trollhassel.. men han har alltid något annat i huvudet när han är ute.. är det inte svamp så är det vilka granar eller björkar han ska kapa ner nästa gång han kommer ut.. mutter.. för jag hade åxå tänkt lägga en slinga som ligger här å skräpar... meeeen jag får väl gå ut å söka den själv.. däremot är det en mycket fin och billig dekoration å läcker framförallt... vet en annan kompis som åxå har en hemma men hon har annat fint som hänger i sin :)

    SvaraRadera
  2. jättefint! Hade med tänkt skaffa mig en trollhasselkvist att hänga upp små ljuslyktor i , i mitt vardagsrum. Mysigt!=) Kram!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)