St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 11 oktober 2011

Grönt är skönt, rött är sött, gult är....?

Ja grönt är skönt och rött är sött, men gult är sannerligen inte fult!! Idag fick jag för mig att baka macarons igen, enbart för att jag tycker det är så roligt. Och självklart tänker jag passa på att testa några nya smaker! Jag kom på att jag hade en härlig burk med citronhonung som vi köpte på Skördefesten förra veckan. Så denna gången får det blir citronhonungssmakande macarons, YUM! Det får även bli lime/vanilj och sedan en smak till som jag inte riktigt bestämt mig för än. 
Jag testade även att använda pulverfärger denna gången och det blev riktigt granna färger!! Ta en titt på dessa liggandes på plåten:
Ska bli intressant att se vilka slags färger det blir när de är färdiga i ugnen!! Bilder kommer så klart lite senare!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Härligt klara färger du fått till! Har inte tänkt på att man kan använda sig av pulverfärger - det är ju jättesmart, tack för tipset :)

  Själv ska jag precis köra in mina fislila i ugnen. Till mitt försvar var de panglila innan de träffade marängen, vars vithet jag fatalt missbedömde.. Haha..

  SvaraRadera
 2. Underbara!!! Älskar gröna färger. :)

  SvaraRadera
 3. Härliga färger,blir kul att se det färdiga resultatet.Är det citronhonung från Birgittas Matbod du ska använda,i så fall är det sån jag säljer.Kan tala om att deras Punchhonung på vaniljglass är supergott också.
  Kul att strumporna var uppskattade.

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)