St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 23 oktober 2011

En rolig intervju och ibland blir det lite lustigt!

Ja idag har som sagt Kalmarposten varit här och fotat inför ett reportage som kommer i tidningen i mitten av november. Det var en väldigt rolig intervju och Sara, som var en oerhört härlig och trevlig tjej, fick oss alla att känna oss avslappnade och det var inte nervöst alls tack vare henne!
Jag ville ju självklart ha något att visa upp så det fick bli både tårta, macarons och minicupcakes. Tårtan fick sedan följa med Sara tillbaks till Kalmarposten där resten av tidningens reportrar ska få sig en bit :).
Det blev nog många kort för Sara hittade något nytt att fota hela tiden vilket jag tycker är väldigt kul! Vi har ju en del pryttlar om man säger så...hrm....typ....några hundra....eller så.
Vi flyttade med gemensamma krafter runt både möbler och saker, allt för att få det bästa kortet. Sara stod både på stolar och i alla möjliga vinklar för att få till bilden, hon upptäckte säkert också att det inte alltid är lätt att plåta i denna lägenhet hihi!
Jag ser verkligen fram emot att se detta reportaget i tidningen, det är så roligt att se någon annans bilder av sitt eget hem eftersom alla ser det på sitt eget vis. Det är så lätt att bli hemmablind men genom någon annans bilder kan man faktiskt få nya ideér och se sådant som man kanske vill förändra (och det är exakt NU min man skriker NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ, INGA FLER PROJEKT!!!). Nej då älskling, inte än....på ett tag....tror jag......kanske bara något litet....eller?
Sara uppflugen på stolen för att få en bra vinkel.

Hm, nu ska vi se här...

...LEEEEE.....jag plåtar Sara när hon plåtar mig hehehe!!

Lite minicupcakes....

....och macarons.


Tårtan får bli plåtat uppifrån...och från sidan...och från alla andra håll :)


Gottebord!

Det var verkligen en rolig dag och jag känner mig jättenöjd!!
Tack Sara för en väldigt trevlig dag, det var superkul att få träffa dig, du är välkommen på en fika när du vill!!!
Nu ser vi fram emot reportaget, det ska bli så spännande!!!

Och reportaget, kära bloggläsare, kommer i november. Självklart säger jag till när det är dags :)

PS; en liten rolig sak Sara berättade om när hon skulle visa min blogg för sin chef...
När hon tog upp förstasidan på bloggen så hamnar hon rätt på inlägget med bilderna på mina tutt-macarons. Med andra ord är det första hennes chef ser......TUTTAR!!! Oups, undrar vad han tänkte??? Han var nog mer inställd på att få se en tårta liksom.
Hans ord var "det blir nog bra det här"! *fniss*
Inlägget var förstås det om Rosa Bandet som ni kan se HÄR!
Ibland blir det allt bra märkligt ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Ja och helt underbart...;)) Väntar nu med spänning på resultatet...Kraaam!!!

    SvaraRadera
  2. Hihi, Tack Annelie!! Jag väntar också med spänning, ska bli jättekul att se :D, kraaaam!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)