St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 25 oktober 2011

Tre favoriter i en!! När en hobby möter en annan.

Igår kväll roade jag mig med att scrappa. Faktiskt! Det var länge sedan jag gjorde det nu och jag måste säga att det var kul att få spendera lite tid ihop med min första passion. Scrapbooking var ju det jag började med först och som jag höll på med ett bra tag tills dess att jag upptäckte bakningen. Jag kan sakna allt pysslande med kort, album och askar men tiden finns där tyvärr inte längre. Men när tiden finns DÅ ska jag verkligen ta upp detta igen, för det är oerhört roligt.
Denna gången fick några av mina hobbies möta varandra, nämligen tårtor, scrapping och fotografering! Jag köpte små burkar igår som jag tänkte göra något roligt av och jag frågade således på St Heavens streets fb-grupp vad ni tyckte jag skulle göra. Täcka dem med sugarpaste (som en dummie) eller scrappa dem. Svaret var att ni ville att jag skulle scrappa. Så sagt och gjort, det var det jag spenderade kvällen med igår. Det fick bli en tårtlåda som dessutom har en speciell funktion.
Och här är resultatet:


Detta är dock inte bara en scrappad tårta. Detta är också en ask, eller rättare sagt flera askar! Och givetvis så gömmer sig något trevligt i den...

..Pollygodis!!!

Perfekt att ge bort....

...eller äta upp själv!!!Inte så dumt va?! Godis och present i en och samma förpackning!
Inte speciellt svår att göra och trevlig att ge som gåva. Det mina vänner, är dagens tips!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Jättefin! Snyggt och stiligt! Vem skulle inte bli glad för en sådan present! Ha en fin tisdag!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)