St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 20 oktober 2011

Blixten McQueen i modellerad version!

Av någon anledning åker jag på att modellera bilar, fastän jag har extremt svårt att göra en bild tredimensionell, *s*! Den var inte lätt att göra lille Blixten men jag blev ganska nöjd ändå. Tyvärr fick inte alla detaljer plats på bilen och petig som jag är vill jag ju egentligen ha med alla detaljer som går. Men det blev alldeles för "kluddigt" och jag valde att ta bort en del och förenkla bilen en del. 
Just nu sitter jag och grunnar på om jag ska ta bort däcken och göra dem lite större då jag tycker att de blev lite väl små för att passa till Blixten. Vi får se om jag ger mig på det projektet.
Så här ser den ut nu:

Nu ska jag fundera vidare på däcken...tips någon??


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Superfin, alla detaljerna är ju på plats. Mina två blixten var inte alls så fina som dina :-)

    SvaraRadera
  2. Åh Tack Maria!!! Jag tycker dina blixten är superfina :D! Visst är det pilligt att göra, jösses vad detaljer- det går ju inte att få plats med allt på bilen!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)