St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 25 oktober 2011

Man ska inte gå händelserna i förväg.....MEN.....

...här kommer lite mer scrappade julsaker!!!


Dessa hittade jag igår när jag gick igenom alla mina julscrappingsaker. De två strutarna tillverkade jag förra året till en kurs och jag hade helt glömt bort att jag hade dem. Eftersom jag ändå är på jultemat just nu så tänkte jag visa dessa. Jag lyckades även hitta ett av mina julkort som jag också tillverkade förra året. Julkorten gjorde jag massor av, varje kort olikt det andra. De gick åt som smör i solsken vilket var oerhört roligt. Denna julen blir det nog tyvärr inte så många kort gjorda då jag är fullt upptagen med bakningen. Men jag ska försöka göra några att skicka iväg själv i alla fall. För visst är det charmigt att få ett julkort i brevlådan?!
Jag sätter alltid upp ALLA julkort jag får. De får en alldeles egen vrå i hemmet så man kan beundra dem och tänka lite extra på dem som skickade det. Det tycker jag är väldigt trevligt!
Vad gör ni med era julkort? Samlar ni dem på hög eller har ni något roligt sätt att exponera dem på?


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. ÅH jag LÄNGTAR verkligen efter julen nu! Vilka fantastiska saker du har fått ihop, du har verkligen många talanger!

    SvaraRadera
  2. Man kan hänga upp dom med en liten tråd i en liten ene buske!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)