St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 29 oktober 2011

Massor av rekvisita inför morgondagens plåtning!

Imorgon händer det roliga saker minsann! Då ska jag och Marika, Inredningsfrun, fota ett dessertbord ute i den vackra naturen. Eller rättare sagt utomhus vid hennes oerhört vackra hem.
Det ska plåtas tårtor, cupcakes, macarons och förhoppningsvis cakepops (om jag lyckas få ihop dem vill säga!!!), och det ska bli så roligt!
Varför gör vi då detta? Jo, för att det är SÅ GALET KUL!!!! Jag har velat göra ett dessertbord ett bra tag nu och det är lika bra att ta chansen än att bara sitta och vänta.
Så idag när jag var inne på favvisbutiken vad gäller inredning- Topiary- så var Åsa som äger det, så snäll att hon lånade ut massor av vacker rekvisita till mig. Vill man göra ett vackert bord så måste man så klart ha vackra saker att ställa på bordet, förutom bakverk då vill säga.
Så imorgon ska det riggas upp, säkerligen riggas om ett par gånger också. Det ska plåtas, vridas, vändas, omstruktureras, pyntas och lite till. Bilderna får ni så klart se här på bloggen.
Tanken är också att jag tänkte att vara med och tävla i en tävling med dessertbord som ämne. Någon gång måste ju vara den första, eller hur?!
Det här kommer bli finfint mina vänner! Jag ser fram emot morgondagen, wiiiiihooooooo!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)