St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 11 oktober 2011

Citronhonungsmacarons, ljuvligt gott!

Det var nästintill att jag inte hade några macarons att plåta till denna omgången för jösses så underbart goda dessa blev! Jag har nu hittat min nya favorit och den går inte av för hackor! Med en smak av citron och honung är denna fyllning len och härlig i konsistensen och den blandar sig så fint med marängsmaken. Dessa blir väldigt svåra att motstå och jag kommer nog banne mig smälla i mig en hel hög av dem ikväll. Denna smak rekommenderas varmt då den är både syrlig och söt på samma gång. En perfekt blandning helt enkelt!!
Varning; Kan orsaka beroende- Farligt gott!!! 

Recept kommer på bloggen under morgondagen :)Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Hej och tack för bra tips! Jag har använt pastafärger... har provat alla jag har både Wiltons, Sugarflair och Squires. Den sistnämda tyckte, precis som du, jag funkar bäst (använde den i de bruna).
  I första försöket jag gjorde sprack många, men det berodde nog på för varm ugn tror jag. Men de allra fleste tappade formen och blev skrovliga och fula. Provade samma recept igen idag och de blev totalt misslyckade.
  Imorgon ska jag ge mig på ditt recept med sockerlag och se om det funkar bättre.. har inte fått nån krage på mina nån gång, men de har varit ganska blanka. Tusen tack för din hjälp!

  SvaraRadera
 2. De här gula och gröna som du lagt upp nu är kanonfina by the way.. =) superfina färger och det låter som mycket goda smaker också!

  SvaraRadera
 3. Det finns en Award till dig på www.filozophie.bloggplatse.se
  Tack för att du förgyller tillvaron för oss som inte kan ;)
  Kram

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)