St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 23 oktober 2011

Limemascarpone macarons och tuttifrutticupcakes!

Passade på att ta lite kort på dagens fika som bidde limemascarpone macarons och chokladcupcakes med en tutti-fruttismörkräm.
Jag måste säga att jag bara ÄLSKAR kombinationen med mascarpone och lime. Dessutom passar det utmärkt med lite syrlighet i macaronsen som kontrast mot det söta!! 
Receptet finner du HÄR!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

7 kommentarer:

 1. Man kan inte få receptet på smörkrämen?

  SvaraRadera
 2. Om du klickar på HÄR i inlägget så kommer du till receptet :). Jag har mer eller mindre höftat ihop det och utgått ifrån smaken och konsistensen, det blir kalasgott :)

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte på tuttifruttin:-)

  SvaraRadera
 4. Aha, förlåt det var jag som inte hajade *s*!! Den är enkel; vanlig smörkräm smaksatt med tutti-fruttiessens :). Essensen hittar du på tex B´skafferi och finns i massor av smaker som är supergoda! Använd bara några droppar, det räcker till mycket :)

  SvaraRadera
 5. Ser ljuvligt fint och gott ut!

  SvaraRadera
 6. Alltid lika inspirerande att kika in på din väldigt färgsprakande blogg! You go girl!! Jag tänkte även passa på att kolla ifall det var OK att jag länkade ut din blogg :)?
  KRAM!

  SvaraRadera
 7. Marsipan Freak; Tack snälla du :D!!! Självklart får du länka!!! Kram och ha en härlig dag!!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)