St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 29 oktober 2011

Nu är den klar- BLIXTEN McQUEENtårtan!!!

Jupp, då var den klar lille söte Blixten McQueen-tårtan. Och jag blev riktigt nöjd med denna, förhoppningsvis blir födelsedagsbarnet det också. Den lille killen som ska ha den här tårtan är världens lille sötnos och son till Marika, alias Inredningsfrun. Hon ville så gärna ha en tårta till William och hans stora favorit är ju Blixten McQueen, självklart vill man ju göra en sån! Och det var svårt att sluta skapa till denna tårta, jag hade nog kunnat göra ännu mer saker för jag måste säga att tecknad film är en av mina favoritgenres och vem vill inte släppa loss fantasin på något sådant? Det kliar i fingrarna efter att göra fler sådana tårtor vill jag lova!
PS; fick precis ett samtal av härliga Inredningsfrun Marika. Jag har nog aldrig hört någon så glad faktiskt, om någon kan uttrycka ren glädje så är det hon!! Jag behöver definitivt inte undra om hon var nöjd med tårtan eller ej, det hördes nog tre kvarter bort att hon var *fniss*!!
Roligt när man hör orden "de kommer inte få äta den, de får bara titta på den- den är för fin för att skäras upp". Då vet man liksom att den är bra :D. 


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Förstår att hon var nöjd! Den var ju helt super!!!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Kanonfin!!!!
  Vad skulle en sådan tårta gå på i pris?
  Duktig är du, har kikat på dina alster, riktigt fina!
  /Christine

  SvaraRadera
 3. Julia Sandelloktober 30, 2011

  Åhh vad fin. Vilken underbar Blixten, du har ju fått med alla detaljer på honom! Älskar den här filmen måste jag säga, som tur var gör även mina systersöner det :-) De halverade däcken längst ner på tårtan var riktigt snyggt å smart. Å tycker om att du fått med både stan (skyline) å mitt ute i ingenstans (solnedgången å kaktusarna)!
  Förstår att hon blev glad, den är härlig!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Tack!!! En stor kram till er alla för era fina kommentarer!!

  Christine; maila mig på carolinedouren@hotmail.com för prisuppgift :)

  Julia: Tack söta du!!! Ja visst är det en härlig film?! Jag ÄLSKAR alla tecknade filmer och drar med mig dottern så fort det kommit ut en ny film. Jag vill se dem alla och köper ofta hem dem även om jag redan sett dem! Man måste ha barnasinnet kvar så länge det bara går! Hoppas allt är bra med dig vännen!
  Stor kram :)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)