St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 18 oktober 2011

Man kanske skulle bli behådesigner?

Nje, kanske inte! Men det är nog så roligt att tillverka små sugarpastebehåar åt macaronsen. Har man väl börjat så är det liksom svårt att sluta. Det blev extra roligt när jag såg att någon trevlig själ hade Twittrat om mina små bröst-macarons, det tackar jag för :). Tack för all er respons på detta ämne, det är verkligen roligt och det är framför allt bra att budskapet sprids. Så för att fortsätta på ämnet bröst så får ni här lite fler bilder på mina små verk (och då menar jag förstås inte MINA små verk utan bakverken, hehe- bakhumor ;))!
Vassego; The blue collection!
Tur att man är lättroad!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Detta är nog dom sötaste macaronerna jag någonsin har sett! Ljuvliga!

    SvaraRadera
  2. Tutt-macaronerna är otroligt fina! Vilken fantastisk idé! Bra jobbat!

    SvaraRadera
  3. Tack Helena och Lena för era gulliga kommentarer :D! Jag blir jätteglad att ni tycker om dem! De var verkligen roliga att göra och det blir helt klart fler sådana :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)