St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 6 oktober 2011

Vad gör man när det regnar? Besöker sin favoritbutik så klart!

Ja vad ska man göra när det regnar och blåser snålblåst ute? En picknick i det gröna är ju tämligen uteslutet om man säger så. Jag passade på att ta en sväng till min favoritbutik- Topiary, självklart fick kameran följa med! Jag nästan dreglar när jag ser allt fint de har fått in nu, hade lätt kunnat fylla en lastbil med alla fantastiska möbler och vackra ljustakar, blommor, lampor och annat trevligt. Ta er en titt på detta:Min lilla rostårta pryder faktiskt en plats där också :)

Och där står mina visitkort :D!Vill ha, vill ha, vill ha....ALLT!!!!
Om du vill se mer av butiken så ligger den på Kaggensgatan 4 mitt i Kalmar. Bor du längre bort så kan du alltid besöka butiken HÄR!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)