St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 12 oktober 2011

Granatäpplemacarons, en intressant smak!

Eftersom jag testade lite olika smaker igår när jag gjorde macarons så passade jag även på att testa Granatäpplefyllning. Jag brukar vanligtvis inte äta det men tycker att den har ett oerhört vackert utseende. Så varför inte pröva hur det blir? Och faktum är att det blev riktigt gott!! Jag blandade helt enkelt i köttet från ett granatäpple ner i mascarponeosten och blandade sedan i florsocker. Lätt som en plätt och riktigt smaskigt!!
Tycker färgen blev riktigt höstigt vacker och passar perfekt nu när det blåser kallt utanför knuten. Slå dig ner i favoritfåtöljen och njut av dessa tillsammans med en kopp thé!!









Absolut värda att pröva!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

  1. Underbart vackra! De ser så goda ut!

    SvaraRadera
  2. åh både jag och min man älskar granatäpple,ser helt ljuvliga ut.
    ja måste bara fråga vart köpte din man fotostudion,jättefina bilder blir det,och pris?
    Jag kör i gång snart en tävling,fina priser.

    SvaraRadera
  3. Wow vad fina ! Ser superläckra ut! Även de förra inläggets såg ljuvliga ut! Vackra foton du tar!! Kraam och ha en fin höstdag !

    SvaraRadera
  4. Tack tjejer, vad snälla ni är :D!!! Kram till er allihop :D

    Simone; Han köpte den på NetonNet för 599:-. Då ingår det både studio och fyra bakgrundstyger samt två starka lampor. Själva studion går dessutom att fälla ihop som en liten väska, oerhört smidig!!

    Kretativa Frun; tack snälla du!! Vad roligt att du tycker om mina bilder, det gör mig verkligen glad :D. Det är oerhört roligt att fota måste jag säga och jag har nog hittat ytterligare en passion *s*! Bra när man kan kombinera dem hihi!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)