St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 21 oktober 2011

Ett roligt paket och nu ska här testas!!

Idag kom det ett roligt paket från posten. Det är goa Jennie på B´skafferi som har gett mig möjligheten att testa en ny sugarpaste. Och inte vilken sugarpaste som helst; nämligen den som Buddy använder på Cake Boss!! Tror ni jag är nyfiken eller?! JAJEMEN!!!! 
I sedvanlig ordning rev jag upp paketet direkt när jag fick det och numera ser min stackars bil återigen ut som att ett ilsket djur gått lös därinne. Små pappersbitar överallt och kartong och tejp lite om vartannat!
Och det var inte bara sugarpaste i paketet, det var även superfina Wiltonformar till kakor!!  Jag misstänker att Jennie uppmärksammat min fascination av kakor och därmed tycker att jag ska göra dem, hehe. Finurligt av dig Jennie, du vet ju hur jag är- klart jag gör det!!!
Kolla in dessa fina formar:



Jupp, det får bli ett kakbak snart!!!

 Och här är den nya sugarpasten:


"Satin Ice" i vaniljsmak. Den doftar väldigt gott måste jag säga. Nu ska jag ta och testa den!!!

Passar på att visa ett klipp med Buddy från Cake Boss, hör vad han tycker om Satin Ice:


Medans ni ändå kollar så ta en titt på hur galet snabb han är på att göra en tårta, snacka om att han kan detta!!!


Och som alltid så kommer så klart en recension på vad jag tycker om sugarpaste!!! Den får ni dock vänta lite på, för nu ska jag gå och testa den :D


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. Julia Sandelloktober 21, 2011

    Åh så spännande!! Då får vi se om den funkar lika bra i Sverige som i Usa! Å vilka fina kakformar. Dödskallar är alltid trevligt och bra att ha form till. De är inte alltid enkla att få till!
    Hoppas du får en härlig fredagskväll!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det!! Ska bli jättekul att testa denna sp, är så nyfiken på den!!

    Ha en härlig fredagskväll du med vännen! Kraaaaaam :)

    SvaraRadera
  3. åh kan man köpa den hos b skafferi,de måste jag kolla

    SvaraRadera
  4. Superkul med nya kakformar! Jag bakade igår med barnen och det blev döskallekakor samt pumpakakor inför Halloween. Bilder finns i bloggen =) Ha en underbar helg fina! Kram!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)