tag:blogger.com,1999:blog-4915529937812947927.post1853518929120892557..comments2024-01-13T12:18:06.403+01:00Comments on St Heaven Street: Citronhonungsmacarons, ljuvligt gott!Caroline Dourénhttp://www.blogger.com/profile/02535238982818108920noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4915529937812947927.post-44173166170133734842011-10-12T13:23:32.019+02:002011-10-12T13:23:32.019+02:00Det finns en Award till dig på www.filozophie.blog...Det finns en Award till dig på www.filozophie.bloggplatse.se<br />Tack för att du förgyller tillvaron för oss som inte kan ;)<br />KramJezzicahttp://www.filozophie.bloggplatsen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4915529937812947927.post-53278065366473511022011-10-11T23:50:00.317+02:002011-10-11T23:50:00.317+02:00De här gula och gröna som du lagt upp nu är kanonf...De här gula och gröna som du lagt upp nu är kanonfina by the way.. =) superfina färger och det låter som mycket goda smaker också!Fröken Tårtahttps://www.blogger.com/profile/15104326170143602348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4915529937812947927.post-83423814430847206722011-10-11T23:48:45.813+02:002011-10-11T23:48:45.813+02:00Hej och tack för bra tips! Jag har använt pastafär...Hej och tack för bra tips! Jag har använt pastafärger... har provat alla jag har både Wiltons, Sugarflair och Squires. Den sistnämda tyckte, precis som du, jag funkar bäst (använde den i de bruna). <br />I första försöket jag gjorde sprack många, men det berodde nog på för varm ugn tror jag. Men de allra fleste tappade formen och blev skrovliga och fula. Provade samma recept igen idag och de blev totalt misslyckade.<br />Imorgon ska jag ge mig på ditt recept med sockerlag och se om det funkar bättre.. har inte fått nån krage på mina nån gång, men de har varit ganska blanka. Tusen tack för din hjälp!Fröken Tårtahttps://www.blogger.com/profile/15104326170143602348noreply@blogger.com