St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 16 november 2011

Morgondagen blir väldigt spännande!!! Dags för reportage igen!!Varför blir den det?? Jo, för att då är det ett tresidigt reportage om St Heaven Street, dvs mig och min familj, i Kalmarposten!!!! Wiiiiihooooooooo vad kul det ska bli att se hur reportaget ser ut! Jag har redan fått en liten sneakpeak och jag är supernöjd! 
Det blir sammanlagt den tredje gången som St Heaven Street syns i de lokala medierna, det tycker jag så klart är jättekul!!
Om ni vill se något av det som tidigare har skrivits om SHS så kan ni kolla reportaget i Kalmar Läns tidning HÄR och Barometerns reportage HÄR.
Vill ni läsa om Kalmarpostens intervju och se en sneakpeak på vad jag bjöd på så klickar ni helt enkelt HÄR!

Och vill ni se hur själva reportaget i Kalmarposten blir- ja då får ni helt enkelt kolla i tidningen imorgon ;).
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)