St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 15 november 2011

Glögg och saffran+macarons= KÄRLEK!!

Ooooooo mina vänner, vilken underbar kombination detta är!!! Smälter totalt i munnen och skapar en julkänsla utan dess like. Detta är ett klart måste under december månad och framför allt julhelgen. Det passar dessutom perfekt för dem som älskar saffran men inte lussebullar (om det nu finns några sådana???). 
Detta mina vänner- är JUL!!!

PS; Idag har vi köpt hem Dufvenkrooks Chili/choklad-glögg! Den ska bli mycket spännande att testa!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Julia Sandellnovember 16, 2011

    Vad mysigt det ser ut! Åhh, den har jag också köpt. Kunde inte gå förbi ngt med tre goda saker i en! Är antingen super gott eller riktigt läbbigt, beror nog på hurdan choklad de använt sig av...Min ska avnjutas med en vän i helgen, vi brukar alltid leta upp något juligt nytt varje år. Hoppas du har en härlig vecka!
    Kramar

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)