St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 21 november 2011

Ett himmelsk bord!

Är det inte fullkomligt ljuvligt så säg?! Som taget ur en saga eller en dröm. Romantiskt och alldeles......alldeles.....underbart!!!


Det där med dessertbord har blivit lite av en fix idé hos mig nu. Jag skulle vilja göra liknande ovanstående fast som dessertbord. Det borde inte vara så svårt med tanke på att det verkar vara dimmigt här i Kalmar i stort sett hela tiden.....
MEN, jag får vänta lite med det för först ska det bli ett vinterdessertbord! Det hade dock varit trevligt om det kom lite snö först?!
Jag får helt enkelt skicka en önskelista till tomten :)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)