St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 11 november 2011

Detta är mitt mål och beundran kan inte vara större!

Nu har jag hittat en ny favorit vad gäller tårtor. Och herre gud vilka tårtor. Så oerhört fantastiskt vackert att man nästan går av på mitten. Jag är så full av beundran att jag inte vet vilka ord jag ska använda. Så bra ska jag bli en dag. Hur hårt jag än måste jobba så ska jag bli så bra en dag. På något sätt. Man ska aldrig sluta drömma och man ska alltid sträva efter sina mål. Så är det.

Företaget som gjort dessa underbara skapelser heter Cotton and Crumbs och verkar i England. Ta er en titt på deras sida och ni kommer garanterat sucka lika längtande som jag gör just nu. Vilka galet vackra tårtor, det är så det gör ont!


Cotton and Crumbs hittar ni HÄR!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

 1. Jag tvivlar inte en sekund på att du kommer nå ditt mål! Du är fantastisk på det du gör och allt du tar dig för brukar bli fantastiskt!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående ! Du är helt otrolig och du kommer säkerligen nå dina mål! Vill man så kan man!
  Tycker dina tårtor är fantastiska och inte alls långt ifrån dem du visar i inlägget här! Bröllopstårtan igår var ju amazing!
  Ha en fin dag! Kram Sara

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)