St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 11 november 2011

Halloweencupcakes i miniformat- läääääääskigt goda!

Idag var det dags för små minicupcakes till min dotters vän Annie som fyller år! En superhärlig liten tjej som är som ett litet solsken. Hon hade önskat sig cupcakes eftersom hennes syster Nellie också fick det när hon fyllde år. Och eftersom det har varit Halloween så ville Annie ha på det temat, klar man fixar det!
Så det fick bli små gravstenar, pumpor och ett och annat avhugget öra!
Gravstenarna fick dock skäras ut för hand då formen jag hade tänkt att använda helt plötsligt var spårlöst försvunnen. Oerhört enerverande!!! Men, man gör det man kan med det lilla man har, så då får man helt enkelt improvisera!Passar på att visa ett sådant underbart kort jag tog på min dotter, Nellie och Annie förra året när vi var i Paris.
Är inte detta glädje så säg?


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Caroline du är den bästa....... De små söta , goda cupcakesen gjorde succe som vanligt, så otroligt fina. vi blev störtnöjda.... Kramen från Emma med familj.

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)