St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 10 november 2011

Bröllopsrosor till morgondagens tårta!

Då var jag i full gång med rosorna som ska pryda bröllopstårtan imorgon. Det är ju ett speciellt datum imorgon, har ni tänkt på det? 111111 närmare bestämt! Det kommer man ju definitivt inte glömma vad gäller bröllopsdagar. Och det är ju tur, för det är inte så roligt när man glömt bort dem....tro mig, jag vet.
Jag har förmågan att lyckas glömma bort makens och min förlovningsdag och jag har nog lyckats tre år i rad med den bedriften. Ganska pinsamt faktiskt! Framför allt när min käre make står där med världens blombukett och jag frågande tittar på honom. Man skulle kunna säga "same procedur as last year" vad gäller mig och komma ihåg dessvärre. Min make är dock ganska van vid detta så han blir inte speciellt förvånad.
Bröllopsdagen glömmer jag däremot INTE! Tur att man kan ha något datum i huvudet i alla fall!

Rosorna som jag gjort tills imorgon går i några olika nyanser av mörkrött. Detta för att få lite mer liv i rosen.

Rosorna med tygprovet. Tycker jag kom bra nära i färgen!

Några till ska det bli innan jag är klar!

Själva tårtan får ni se imorgon!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Superfina rosor! Vilket detaljarbete!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt vackra! Vilken sorts färg använder du?

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastiskt fina rosor du har modellerat!

  Det där med datum är ju så... fast jag försöker alltid komma ihåg både förlovnings- och bröllopsdagen! :)

  SvaraRadera
 4. Åh så fina rosor, de ser helt perfekta ut!!!! Kommer bli hur vackert som helst på bröllopstårta :)
  Vad gäller datum är jag också väldigt dålig på att komma ihåg, därför var min man och jag så smarta att vi gifte oss på vår förlovningsdag :D

  SvaraRadera
 5. Epona; Tack snälla!! Det blir jag väldigt glad av att höra!

  Pernilla; Tack snälla du, jag blir så glad av att höra det!! Jag övar för fulla muggar på att få dem som jag vill ha dem :D.
  Det var ett oerhört smart drag att ha ett och samma datum! Det borde jag ha haft eftersom jag alltid lyckas glömma förlovningsdagen. Och då har jag ändå ställt alarmet på just den dagen *s*!!! Jag måste nog öva upp mitt minne :O

  SvaraRadera
 6. Lena-Tårtan; Tack snälla!!! Jag använder två färger, den ena är Wiltons röda och den andra är pulverfärg "vinröd" från Strössel & Annat. Sen blandade jag i lite av Wiltons svarta också. Man får mixtra lite för att få fram den mörkröda färgen men är man bara tålmodig så går det!

  Amy; Tack snälla!!! Ja datum är aldrig lätt!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)