St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 14 november 2011

Läckraste adventskalendern EVER!!!

Den absolut läckraste adventkalendern EVER har nu landat i mitt hem! Galet snygg och definitivt praktisk. 24 små lådor där man kan lägga allt möjligt roligt som tex strössel. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha i den än och den får nog faktiskt stå framme året runt. Man behöver ju inte BARA ha den som en adventskalender, eller hur?! Vem sjutton vill ställa undan en sådan läcker sak?
Nu återstår bara en sak; att hitta den bästa platsen för den. Än så länge flyttas den runt lite här och var, jag måste ju liksom känna mig fram vart den blir snyggast!
Finns både i svart och vitt dessutom! Jag valde så klart den svarta, jag är ju lite halvtokig i den dramatiska looken ;)
Så vart hittar man denna läckra sak då? 
Jo, på TOPIARY så klart!!!
Men skynda er om ni vill ha en likadan, för det finns inte många kvar!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)