St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 27 november 2011

Den mest urflippade tårtan EVER!! Resultatet av tre galna tjejer med för mycket pynt!

Ja jösses vad roligt vi hade igår!! Snacka om pyntande på hög nivå. Tårtan ni nu kommer få se är resultatet av tre galna tjejer med alldeles för mycket pynt i sin närhet och alldeles för mycket galen fantasi!
Det var många goda skratt under tiden och tårtan blev bara mer och mer prålig. Pärlor, glitter, metallicfärger och massa annat åkte på under tiden och den var den ena idén mer prålig än den andra. Skumtomtar och tuggummimeloner åkte på och av under resans gång och vår tårta blev bara mer och mer psykodelisk. Detta projekt var utan tvekan bland det roligaste jag gjort på länge och det var oerhört roligt att bara få "tårta" av sig, dvs gå loss på den stackars tårtan med enbart tokiga saker. Målet var inte att den på något sätt skulle bli vacker eller något mästerverk. Målet var att skapa precis vad som helst som bara dök upp i huvudet. Vi hade dock satt ett delmål att den skulle vara full av bling-bling och prål. Det tycker jag utan tvekan att vi lyckades med!! Ta en titt på vår skapelse:Om denna tårtan hade varit personer så hade den definitivt varit en blandning av Marie Antoinette och Lady Gaga! Pråligt och galet!!!!!

Jag kan rekommendera alla att göra ett sådant här projekt; flippa ut och skapa precis vad som helst! Låt fantasin och skrattet flöda, skit i om det blir fint eller inte. Det är skapandet som är det viktiga- inte resultatet!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. *asg* Helt galen!!! Men kul var det!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Julia Sandellnovember 27, 2011

  Nej vad härlig! Ser galet dekadent ut :-) Ser ut som ni hade en riktigt rolig och härlig kväll!!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Åh jäklars vilken tårta! Helt underbar ju!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)