St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 25 november 2011

Fantastiska möten och underbara människor!

Ja det är vad denna dagen har bjudit på! Först i form av att jag fått äran att träffa en av mina läsare- Sara. Hon är en oerhört trevlig och härlig tjej som alltid lämnar fina kommentarer och sprider sin positiva anda runt sig. Hon har även bloggen Kreativa Frun, där hon bakar och fixar med inredning och lite till! 
Något jag har lärt mig av det här med att blogga är att man får möjligheten att träffa underbara människor som ger av sig själva och sprider glädje omkring sig. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som får äran att träffa så många av er härliga människor där ute!
Som mitt möte med Sara idag!! Och inte nog med att jag fick träffa denna vackra tjej, jag fick dessutom en oväntad present *klappar händerna av lycka och fnissar som ett barn*, och jag kan tillägga att Sara måste känna mig väl.....

...för att det var en snyggt paket....

....och innuti låg en Bonbonjär...JAG SOM ÄLSKAR BONBONJÄRER!!!!!!!!
Tror ni jag blev glad eller?! JAJEMEN!!!!
Jag har samlat på mig några hittills men en sådan här sötnos hade jag inte vilket gör det hela ÄNNU BÄTTRE!!!


Och den söta bonbonjären fyllde jag med vackra julkulor...

...och nu pryder den köksbordet och den vackra silverbrickan jag fått av min mormor!


TACK snälla gulliga Sara för den oerhört fina presenten, jag blir TOKGLAD!!!!! Hoppas verkligen jag får träffa dig på en fika så vi kan prata bakning och allt annat kul! Stora varma kramar till dig min vän!!!

Och på tal om vänner; idag får jag ett väldigt trevligt besök av min goa vän Jennie! det är första gången vi möts i verkliga livet, det ni!!! Och det ska bli oerhört roligt att äntligen få träffa denna fantastiska kvinna. Så ikväll blir det några glas vin och vi ska även slänga ihop en liten tårta :D. Mest på skoj för att se vad vi kan skapa för galenskaper. Resultatet kommer så klart här på bloggen ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Tack själv för att du lyser upp våra liv med din fantastiska blogg! Det var mycket trevligt att träffa dig ! Vad roligt att du gillade bonbonjären =) Kunde ju inte låta blir ;) Ja jag ser fram emot en fika och få prata mer med dig snart!
    Stor kram och njut av helgen! / Sara

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)