St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 11 november 2011

Bröllopstårta med romantiska rosor!

Här kommer då dagens tårta med det omtalade datumet 11-11-11! Tårtan är gjord på vaniljbottnar och fylld med citronmosse och blåbärsmousse. Den är spacklad med smörkräm och täckt med sugarpaste.
Rosorna är handgjorda av sugarpaste (Wiltons).
Banden runt varje lager är sidenband.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

9 kommentarer:

 1. Magisk! Ett riktigt professionellt arbete! De handgjorda rosorna är i världsklass! Mycket snygg tårta värdig ett bröllop 11-11-11!

  SvaraRadera
 2. Frida nauclernovember 11, 2011

  Du e grym !!!! Såååååååå snygg

  SvaraRadera
 3. Tack för alla era gulliga kommentarer!!! Jag blir tokglad :D! Kram på er allihop!

  SvaraRadera
 4. Vilken tårta!! Rosora ser så äkta ut. Vilket jobba du har gjort!! /hälsningar Maria

  SvaraRadera
 5. Vilken otrolig tårta!! Du är GRYM! Tolka inte detta på fel sätt nu, men jag scrollade ner från förra inlägget, där du visade många bilder ifrån Cotton and Crumbs, jag trodde denna tårta tillhörde dom bilderna, där du skrev att ditt mål/din dröm var att bli så duktig som dom :)! Jag förstår inte hur du kan få dina rosor sådär levande och verklighets troende! (Jag har väldigt svårt med rosor) Grymt stilren tårta iallafall :) !

  SvaraRadera
 6. Maria; Tack snälla!! Vad kul att du tycker rosorna ser äkta ut, jag jobbar på att få dem så snygga som möjligt så nu blev jag glad!

  Marsipan Freak; Oj, vilken komplimang- jag blir tokglad!!! TACK :D!!! Jag är ju väldigt imponerad av dig, dina tårtor är ju helt sanslösa!!
  Ja, dessa rosor- de är en historia för sig. Jag har varit så irriterad över att jag inte fått till dem som jag vill så jag har övat och prövat olika tekniker för att få dem så verkliga som möjligt. Nu börjar det ta sig även om jag inte är helt nöjd riktigt än (usch, jag är alldeles för petig med dem..*suck*). När man väl fått in själva tekniken så börjar det ge sig! Jag kan alltid slänga in en liten manual med tips om du vill :D
  Jag är så fascinerad av Cotton and Crumbs, vilka tårtor! Det var därför jag fick för mig att göra fågelburstårtan, den var så vacker och jag blev så lockad att testa om jag kunde göra en sådan. Man måste ju testa för att se hur långt man kan gå *s*.

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)