St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 17 november 2011

En föreslagen tidslinje och vart började allt?

För någon vecka sedan fick jag ett förslag av en av läsarna, "Alv", att jag borde göra en tidslinje. En linje som visar vart allt började och sträcker sig fram tills där jag är nu. Och det är ju faktiskt ingen dum idé! Det är alltid kul att se hur man utvecklas och se vad man lärt sig på tiden som gått. Så här, kära läsare, kommer en sådan. En del av er har sett bilderna innan så ni får blunda om ni inte orkar se dem igen ;)
För er som är nytillkomna - Vassego; här kommer en tårtkavalkad!!
Dotterns tårta för två år sedan. Marsipan från den vanliga butiken och ett försök till rosor. Vid den tiden tyckte jag det var grymt svårt att göra rosor. Det tycker jag inte riktigt längre. Det har tagit sig om vi säger så. Fortsätt scrolla ner så får ni se vart jag är nu!

Tårta gjord januari 2011. Ett försök till en väska....och tänk att den var jag nöjd med DÅ. Nu känns det inte så intressant längre. Väsktårtorna jag gjort på senaste har varit liiiiiiiiiiiiite mer avancerade *skrattar för mig själv*. Titta längre ner så får ni själva se. Det var med denna tårtan tanken föddes om att leta efter tårtdekorationstillbehör. Jag var väldigt trött på rosa och grön marsipan. Man kan ju inte göra hur mycket som helst med det, eller hur?!
Den första sugarpastetårtan EVER!!! Gjordes så fort jag hade fått hem mitt paket med sugarpaste och stansar. Sen var det kört, jag var fast i tårtträsket och nu är totalt beroende av denna underbara värld!
Tårta nr 2

Nr 3

Nr 4

Nr 5

Nr 6. Här börjar rosorna ta sig liiiiiiite. Det var mycket pillande med att få ihop dem vill jag lova!

Min första cakedummie, dvs fejktårta. Utsidan är gjord med sugarpaste men insidan är frigolit. En dummie används till utställningar och annat.

Sen börjar det bli svårt att sätta nummer på alla tårtor. Det är ett enda stort blurr med tanke på hur otroligt mycket jag ändå hunnit med sedan februari då allt började. Därför lägger jag ut en hel radda (dock inte alla) med tårtor men väljer att varken numrera eller kommentera dem. De får helt enkelt tala för sig själva. Och jag hoppas ni tycker att det gått framåt. Sista bilden i inlägget är den senaste tårtan jag gjort. Och förhoppningsvis blir det mååååååååånga fler framöver!!
HÄR är jag just nu. Men jag ska mycket längre. Detta är min passion, detta är vad jag älskar att göra. Och jag hoppas ni vill följa min väg mot målet!

Nu fortsätter dagen med nya projekt, vad det blir får ni se senare idag här på bloggen!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Fantastiskt! Lite skillnad på rosorna för inte ens ett år sen! Hur ska det här sluta!? Fast känner jag dig rätt så kommer du aldrig sluta sträva efter att bli bäst ;)
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Helt sanslöst vackra tårtor ! Jättekul att se hur det utvecklats ! Wow !Du kan gå hur långt som helst ! Follow your dream ! Kram / sara

  SvaraRadera
 3. Måste bara fråga, har du gjort alla dessa tårtor... själv???? Helt otroligt i så fall... de är ju hur vackra och fantasifulla som helst =) Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Mia; Tack min fina vän!! Tur att jag har dig!! Kraaaaam

  Kreativa Frun; Tack snälla!!! :D Och tack för alla dina fina kommentarer, de gör mig alltid lika glad! Kram till dig!

  MiaC; Haha, ja det är jag som har gjort dem! Allihop :D
  Tack snälla för din fina kommentar, den blir jag verkligen glad för!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Makalöst vackra tårtor.
  Jag hade aldrig velat sätta tårtspaden i dem.. Hade nog konserverat Hahahhaa
  Mycket fint!
  Lycka till i fortsättningen.

  SvaraRadera
 6. Jättekul att se utvecklingen! :D

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)