St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 5 november 2011

Får det lov att vara en väska...eller jag menar tårta?

Ja idag står det som vanligt tårta på schemat. Denna gången har jag fått för mig att göra en tårta som ser ut som en väska. Huruvida jag lyckas eller ej återstår att se men man måste ju ge det ett försök eller hur?!
Det finns oerhört många läckra väskor och lika många läckra tårtor som ser ut som en sådan också. Man känner lätt pressen öka när man ser dessa snygga skapelser:


Visst ser de ut som att man kan plocka upp dem och gå iväg? Fantastiskt att man kan göra tårtor som ser ut som så pass verkliga väskor eller hur?!

Samtliga bilder är tagna från googles bildsök "Bag Cakes".

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)