St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 30 november 2011

En trevlig stund på favoritbutiken!

Ja då har man varit på favvisbutiken igen! Och ni vet säkerligen vid detta laget att det är TOPIARY så klart :).
Idag hade Åsa, som äger denna oerhört snygga butik, en kväll för sina kunder med mingel, gott tilltugg, trevlig goodiebag och annat trevligt! Tyvärr kom jag lite sent så jag hann inte riktigt med minglet- klantig som jag är. Men jag fick dock en mycket trevlig pratstund med butikens webbansvarige och det är ju aldrig fel att träffa nya trevliga människor. Jag hann dessutom med att ta lite bilder. 
Det är som vanligt en fantastiskt vacker syn som möter en när man kommer in där. Det är verkligen så mycket vacker inredning att man håller på att tuppa av. Jag blir som ett litet barn i en godisbutik och vart man än vänder sig så är det ena vackrare än det andra. Jag skulle verkligen kunna inreda hela hemmet med inredning från Topiary.....nej just det ja....jag HAR ju inrett hela hemmet med deras inredning! Och jag försöker på alla sätt och vis att stuva in allt jag kan. Men dessvärre är det ganska fullt här hemma vid detta laget och just nu får vi inte in en endaste liten pinal till.....till min stora bedrövelse.
Så tills dess att jag får mer plats så får jag helt enkelt njuta av att titta på allt vackert Topiary erbjuder:

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)