St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 20 november 2011

Vem kan äta dessa?

Ibland hittar man saker som man bara häpnar över. Som dessa fantastiskt vackra kakor! Tänk att sitta och göra dessa vackra skapelser, vilken tid det måste ta och vilken omsorg den som ligger bakom dem måste lägga ner. Jag är verkligen imponerad och tycker de är fullständigt bedårande. Men jag skulle aldrig kunna äta en sådan kaka. Inte för att den inte skulle vara god, utan för att den är alldeles för fin för att sätta tänderna i. Jag hade nog hellre sparat den som en dekoration i mitt lilla godisskåp. 
Ta er en titt på dessa kakor så förstår ni vad jag menar:
Nadia heter tjejen som gör dem och hon bor i San Diego. Ta en titt på hennes blogg för fler underbart vackra kakor; MY LITTLE BAKERY!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

 1. Hej! Helt sjuk fina. Ja VEM skulle vilja äta dessa fina kakor hihi!
  Önskar dig en trevlig dag!

  SvaraRadera
 2. Julia Sandellnovember 21, 2011

  Det där är helt ofattbart! Vilket pilljobb. Men tänk att ha ett fat med dessa vackra kreationer på. Eller hänga dem i julgranen, det skulle jag vilja för som du säger man skulle inte ha hjärta att sätta tänderna i en av dem.
  Kramar

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)