St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 10 maj 2011

VaniljWhoopisar fyllda med glass och chokladsås!

Whoppie Pies får nog tillhöra en av familjens nya favoriter bland bakverk, och då dottern ska på utflykt med skolan imorgon så passar jag på att baka lite så hon får ta med sig något gott :). Idag testar jag ett annat recept- vaniljwhoopisar! Lika bra att pröva nytt och se hur de olika smakar. För den som gärna vill baka själv kommer receptet här:

VaniljWhoopie Pie100g smör rumstempererat
1 1/4 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk äkta vaniljpulver
1 tsk salt 1/2 dl mjölk

Blanda smör och socker pösigt. Blanda i ägget och rör om. Tillsätt alla torrvaror, blanda runt ordentligt. Blanda till sist ner mjölken och rör om. 
Häll i smeten i en spritspåse försedd med en lite större rund tyll och spritsa sedan ut dem på plåten i storleken av en femkrona (de flyter ut i ugnen så lägg dem inte för nära varandra!!). Har du ingen sprits går det bra att klicka ut dem istället.
Grädda kakorna på 175 grader lite under mitten av ugnen i ca 8-10 minuter. 
Fyll tex med glass eller någon god smörkräm av valfri sort.

Till och med goda att äta som kakor utan fyllning!

Men ännu godare med glass och chokladsås!!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Ja det var det verkligen!! Pröva med chokladsåsen som stelnar på glassen.....hu, så farligt!! Dem kan man äta mååååååååånga av!!!

    SvaraRadera
  2. Vad gott med glass mellan whoopisarna =D

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)