St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 21 maj 2011

Tårtdekoration för dem som INTE har Araknofobi!

Då är nästa dekoration till helgens tårta klar. Denna är helt klart inte för dem som lider av Araknofobi-spindelfobi. Här kommer anledningen varför:
Modell gigantspindel som ska ligga på tårtan. Känner mig riktigt nöjd med denna för den ser verkligen obehaglig ut (japp, jag HATAR spindlar...). Spindeln är helt gjort i sugarpaste förutom innuti benen som jag stagat upp med spagetti.
Följ kvällens jobb med tårtan, fler bilder kommer under kvällen :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Shit vad läskig! Ascoolt juh!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Julia Sandellmaj 24, 2011

  Den är så söt!! Kan jag få den till husdjur?? (japp, jag ÄLSKAR spindlar) ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du kan få en alldeles egen Julia! Jag hatar spindlar sååååååå mycket, de skrämmer Sk******en ur mig.....*iiiiiiiii*. Tyckte nästan den jag gjorde var för läbbig haha. Kram

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)