St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 13 maj 2011

Nu ÄNTLIGEN funkar bloggen igen!!

Jag brukar ju vara ganska duktig på att uppdatera bloggen flera gånger dagligen. Tyvärr har jag inte kunnat göra detta vilket är tråkigt. Blogger har haft problem och många bloggar har blivit drabbade så att de ej kunnat ta sig in i sin egen blogg. Och givetvis var jag en av dem, till mitt oerhört stora förtret!! Då blogger tyvärr strular väldigt mycket som kommer jag inom en snar framtid flytta över min blogg till en egen sida. Självklart kommer jag att meddela detta i god tid och ni kommer bli vidarebefodrade till den nya sidan när ni klickar er in på denna.
Men, nog om detta!! Här kommer lite bilder på de cupcakes som fick vara med på söta Nellies kalas idag. Hon såg väldigt glad ut när hon såg dem så jag tror faktiskt att de kommer göra succé hos tjejerna ikväll!
Tycker de blev härliga med sina små bin, nyckelpigor, fjärilar och blommor. Älskar att pynta, syns det?! 


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Verkligen kanonfina, har också haft problem med bloggen, de inlägg jag gjorde igår har helt försvunnit

    SvaraRadera
  2. De gjorde verkligen succe!!!Så superfina skapelse i härliga färger och goda. Tjejerna skrek av förtjusning. Tusen tack du är en pärla<3

    SvaraRadera
  3. Men vilka underbara cupcakes, helt i min smak; massa färg och glitter :) Kan ju inte bli bättre!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)