St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 14 maj 2011

Schlagercupcakes och felstavningar!

Nu är nästan allt gjort för dagen!! Ett parti cupcakes till schlagerfestivalen ikväll  :). En Kittytårta avlämnad och nu står Macaronsen i ugnen. Sen ska även jag ut och njuta i solen! Känner mig nöjd med att jag lyckats hinna med allt som var tänkt även om jag var tveksam innan helgen om jag verkligen skulle lyckas med allt i tid. Men, nu är allt färdigt och jag kan ägna resten av dagen till att njuta av att ta det lite lugnt (vi får väl se med den där ta-det-lugnt-delen....hrm, är inte så bra på det verkar det som). Här kommer lite bilder på dagens verk:

Upptäckte precis att jag uppenbarligen är totalt BLOND!!! Det ska ju för fasiken vara ESC och inte ECS!!!!  Åh så pantad jag är :/. Oerhört klantigt av mig, där ser man hur lite jag kollar på Melodifestivalen.....
Pinsamt Caroline, Pinsamt!! *slår mig själv på huvudet*


Tur att jag stavade rätt här i alla fall!!!!

Lite blommiga cupcakes i rosa, lila och silver. 

Ja, jag är ordentligt irriterad på mig själv just nu!!!! Nästa gång får min man dubbelkolla vad jag sysslar med!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)