St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 27 maj 2011

En bra början på Födelsedagen!!

Ja det var verkligen en härlig början på födelsedagen! Min man och min dotter kom in och sjöng med frukost uppdukad på en bricka. Inte dåligt det minsann!! 

YUM, frukost på sängen!!

Zorro suktade efter min macka.

Hade önskat mig denna söta burken och min underbara dotter hade varit och shoppat den till mig :). Gissa hur glad jag blev?!!

Hoppas att min paket min alla bakgrejer kommer idag för det hade verkligen varit roligt! Nu ska jag börja baka tårta, denna gång MIN EGEN!!! :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Grattiskram och hoppas du får ditt paket! Vill gärna se din egen tårta :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Julia Sandellmaj 29, 2011

  Grattis så himla mycket i efterskott!! Hoppas det blev en helt underbar dag för det förtjänar du verkligen så mycket som du står i å så underbart härlig som du är. Kramar

  SvaraRadera
 4. Liv; Tack!! :)

  Nadia: Tack!! Kram :)

  Julia; Tack söta du!! Ja det blev verkligen en härlig dag även om merparten av den gick till att baka haha (inget ovanligt där med andra ord!!). Stor kram till dig!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)