St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 1 maj 2011

Macarons á la LYXversion!

Köpte på mig lite ätbart guld och silver när jag var i Köpenhamn och nyfiken som jag är så vill jag ju se hur snyggt det kan bli på en Macaron. Så här kommer resultatet:
Känns lite lyxigt eller hur?! Kan ju passa till tex guld- eller silverbröllopsdag? Eller kanske till någon som gillar bling-bling :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Urläckert! Tack för tipset om butiken på Tivoli - ska undersökas i sommar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja den är superbra! Hittade massor av skoj där :). Helt otippat att det skulle ligga en sån där ju. Medan du är där, passa på att köp på dig lakritspasta- det finns i ett av stånden inne på tivoli. Bra om man vill göra lakritsmacarons tex eller något annat gott bakverk med lakrits.

  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Eller kanske till ett bröllop ;)
  Superläckra!!!
  Kram
  M

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)