St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 16 maj 2011

NationaldagsMacarons!

Meningen var ju egentligen att göra Macarons för att fira Sveriges seger i hockeyfinalen.....MEN- det gick ju åt helsike som de flesta märkte ganska snabbt. Jag är definitivt inte något fan av sporter överhuvudtaget (förutom Speedway då som är en av mina passioner), men även jag blev ju lite nyfiken på hur det skulle gå. Det gick ju dock inte alls som sagt så mina firarplaner gick åt skogen. Tur att man kan komma på annat att fira :). Som tex Nationaldagen. Så därför får dessa små istället bli en liten hyllning till Sverige (och nej, jag är inte rasist, nazist eller något annat sådant skit. Tycker enbart att det kan vara trevligt att fira det lilla vi har kvar av vårt kulturella arv!).




Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Coolt!!! Var inne på Kahl's idag och frågade om de skulle börja sälja dina bakverk och fick reda på att det ska de :-) Jag LOVAR att då testa dina macarons!!! Lycka till!
    Kram Anna

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)