St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 27 maj 2011

Födelsedagsfika: Tårta, minicupcakes och Macarons!!

Tänkte en kort stund i morse att "jag kanske ska köpa färdigbakat idag och göra det lätt för mig". Sen ändrade jag mig. Nu har jag bakat HELA dagen och känner mig rätt mör *oups*. Kanske skulle köpt färdigbakat istället, men det är ju inte alls lika roligt som att bjuda på det man själv har gjort. Så det blev både tårta, minicupcakes OCH macarons....varför inte göra det fullt ut liksom...*pust*. Jag prövade Dr Oetkers Sugarpaste idag eftersom jag hittade den på Maxi, men usch och fy vad dålig den var. Svår att jobba med och sprack när den låg på tårtan. Inget att rekommendera för er som tänkt att pröva. Tyvärr bidde det ingen fin tårta idag, snarare riktigt ful. Men, jag får skylla på att det var ont om tid och att jag inte hade någon bra Sugarpaste att jobba med! Här kommer lite bilder på fika och presenter dock :)

Litet presentbord :)

Jordgubbar från Öland, yum :)


YUM!Jordgubbar x 2!

Hiskeligt ful tårta. Inte alls som jag ville.

Nje....

Macaronsen blev bra i alla fall...

...liksom minicupcakes med marschmallowfluff/philadelphiatopping!

YUM!!

Gott vin från Lasse och Yvonne, våra goa vänner!

Helt plötsligt ringde det på dörren under eftermiddagen och där stod tre underbara tjejer och sjöng för mig!! Tack Emma, Nellie och Annie för er fina sång och er fina present, ni är helt fantastiska!!!

Mia och Mattias härliga "Gott & Blandat" påse!! Massa fint som jag blir jätteglad för :)

Tack alla ni som varit så goa och grattat mig idag, det värmer så mycket!!! Kram på er alla!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Tack så mycket för allt gott vi fick smaka på igår. Dom där minicupcakesen var helt gudomliga. Rekomenderar att äta dom i en tugga, vilken smakupplevelse.

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)