St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 11 maj 2011

Recept på Cake Pops av Kladdkakeballerinakex!

Goda blev dessa små kakor även om jag denna gången inte lyckades med utseendet på dem. De är dock helt klart värda att göras för de är supersmaskiga!!Ballerina Cake Pops
ca 14 st
1 pkt kladdkakeballerinakex (passar med vilka ballerina som helst så ta det du tycker om)
100 g philadelphiaost
1/2 dl florsocker

100 g vit eller mörk choklad
strössel

grillpinnar eller klubbpinnar

Gör så här:
Kör kakorna i en mixer tills de är smulor. Blanda i philadelphiaost och florsocker (lättast är det att blanda med händerna). Rulla till bollar och låt dem stå i frysen i ca 30 minuter.
Smält chokladen i vattenbad eller i micron.
Ta ut en i taget från frysen (de blir kladdiga fort, därför är det bättre att ta en i taget). Trä på bollarna på 1/2 grillpinne el en klubbpinne). Doppa i chokladen och sen i strösslet. Låt stelna i kylskåp.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping