St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 21 maj 2011

St Heaven Street på väg mot målet...



Ja mina vänner, nu händer det mycket för St Heaven Street. Jag har precis avslutat min kurs i Livsmedelshygien och nu undersöker jag möjligheterna med en mindre lokal där jag kan vara och baka. Det är helt otroligt vad mycket det har hänt under väldigt kort tid. Tidningsreportage, förfrågningar om medverkan på events, deltagande i events, sponsor och samarbetspartner samt massor av annat kul. Jag står mitt i kalabaliken och funderar på hur allt detta gick till???? Under veckan som kommer så ska jag vara med på ytterliggare ett event samt ha ett litet intressant möte med nytt företag i Kalmar. Det verkar finnas ett stort intresse för annorlunda (läs annorlunda här i Kalmar) bakverk här vilket är superroligt! Att några av mina bakverk kommer att finnas i butik snart är ju kanske inte så mycket hemlighet längre som jag trodde haha! Känns helt overkligt med samtidigt så fantastiskt kul och jag har verkligen jobbat hårt för att komma någonstans. 
Jag är så oerhört glad för all positiv respons jag får från er alla. Era glada hejarop gör mig så smickrad och ger mig så mycket kraft att fortsätta jobba framåt för att nå mitt mål. Ofta får jag frågan hur jag "orkar hålla på hela tiden" och svaret är enkelt; JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR!!! Det är så oerhört roligt att få skapa och att få möjligheten att få utlopp för sin kreativitet. 
Ibland har man sina dåliga dagar då man känner för att bara lägga ner allt och ibland stöter man på människor som hellre sparkar undan benen för en än att ge ett stöd att luta sig mot. Men allt sånt får man ta och lägga åt sidan (där det hör hemma). Av misstag lär man sig. När det inte blir som man vill får man tänka om. När någon är negativ och säger att man inte kan- får man göra om det till en morot för att man ska kämpa ännu mer. Jag är övertygad om att med hårt jobb så kommer man dit man vill. Ingen ska någonsin igen få säga till mig att jag inte kan...FÖR JAG KAN, så det så!!! 

Så vart vill jag komma med allt detta halvsentimentala babbalande så här en lördagmorgon? Jo, jag vill komma till att det må låta som sånt där överdrivet positivt och drömmande dravvel- men faktum är att det går att göra verklighet av sina drömmar. Med hårt jobb och massor av passion. Hoppas att någon av er som läser detta kanske blir liiiiiiiiite inspirerad till att jaga efter den där drömmen som just du har. Låt ingen stå i vägen och säga att du inte kan. Och om de mot all förmodan fortsätter att tycka att du inte kan.....VISA dem att de har fel. Det tänker jag göra. Ta tillvara på dem som står vid din sida och peppar dig, de är guld värda!

Jag är på väg mot mitt mål.

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

7 kommentarer:

 1. Låter som om du har allt på topp just nu och det förtjänar du verkligen! Önskar dig all lycka till!

  SvaraRadera
 2. Lycka till!!! Håller på dig!!! Kramar

  SvaraRadera
 3. Tack vad snälla ni är!!! Kram till er båda :)

  SvaraRadera
 4. Jag håller tummar och tår för dig vännen, du är så otroligt duktig... Lycka till med allt. Kramelikram Emma.

  SvaraRadera
 5. Julia Sandellmaj 24, 2011

  Grattis grattis grattis till dig! Ohh så spännande. Så glad för dig :)
  Jag var inne på "min" rehabklinik idag då en sjuksköterska jag känner kom fram och pratade lite. Vi kom in på problem och vad man borde göra då jobbiga saker händer eller då man får negativa kommentarer. Hon berättade att då hon bodde i Serbien flöt en flod nära hennes hem. Närhelst någonting kändes jobbigt gick hon dit och "la" den negativa känslan i floden och kände den flyta iväg från henne. Ingenting värt att hålla fast vid.
  Håller på dig!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Tack söta du! Det var en väldigt vacker tanke hon har. Faktiskt ett bra sätt att bli av med sånt. Ska jag tänka på nästa gång! Hur mår du nu? Går det framåt? Stor kram till dig du härliga människa!!!

  SvaraRadera
 7. Julia Sandellmaj 25, 2011

  Visst är det! Vi brukade sitta uppe om natten å tala hon och jag, då jag låg inlagd där. Väldigt trevligt att ha något att göra när man inte kunde sova.
  Jag mår faktiskt ganska bra. Riktigt skönt att kunna säga det helt ärligt för en gång skull. Jag tränar så mycket jag bara kan och försöker nu även ta körkort. Härligt att göra något vettigt!
  Ska till Kalmar nästa vecka för Beas examen och för barnvaktning :)
  Hur är allting med dig?
  Stora God Natt Kramar

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)