St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 24 maj 2011

En beställning på en annorlunda tårta!

Denna veckan blir det en ganska annorlunda tårta, eftersom jag har fått beställning på en tårta som ska se ut som en......PIZZA! Kan bli både intressant och roligt att få göra. Egentligen skulle jag varit med på ett event på torsdag men det blev inställt pga sjukdom. Vilken tur att det kom in annat kul istället :). Så nu funderar jag på vad jag ska dekorera pizzan med och jag har ett antal ideér redan. Självklart har jag ju kollat på bilder av några sådana tårtor och fått ytterligare tips från dem. Tänkte därför visa er några av bilderna jag tittat på:


Så, kära läsare, vilken tycker ni är häftigast av dessa? Kom gärna med förslag med vad ni tycker det ska vara på pizzan :)
Tänkte ge mig på att försöka modellera några av dekorationerna ikväll. Ska försöka lägga upp lite bilder om jag får till dem :)

Samtliga bilder är från Googles bildsök.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Skall bli kul att få se hur tårtan blir när den är klar

  SvaraRadera
 2. Sofie Kahls The & Kaffehandelmaj 24, 2011

  Jag tycker den första, den såg ju ut som en riktig pizza! :-)

  SvaraRadera
 3. Julia Sandellmaj 24, 2011

  Ettan är väldigt trovärdig. Trean är också bra men mer idèn som fångar mig där :) Lycka till!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)