St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 8 maj 2011

En härlig söndag på Kosläppet!

Wow, vilken rolig upplevelse det faktiskt var att vara med på kosläppet på Ingelstorp!! En hel skock med kossor som äntligen skulle få släppas ut på grönbete. Vem kan inte låta bli att le och skratta när man ser deras enorma lycka när de lite halvt staplande tar sina första steg utanför ladan och sen sätter full kareta rätt ut i hagen?! Hoppandes, stångandes, bockandes, springandes i ren och skär lycka....helt sanslöst underbart! Ja det blev verkligen en rolig dag och detta kommer vi göra många gånger igen utan tvekan för den där glädjen smittar av sig och man kan omöjligt gå därifrån sur. Givetvis vill jag dela med mig av mina bilder därifrån:

Inte de små köerna...både bakåt...

...som framåt!

De vackra ängarna bjuder på en makalös syn.

Varning för...kossor?

Massor av publik under den blåa himlen.

Så kom då de första nyfikna kossorna som först stod lite avvaktande...

...för att sedan sätta full fart!

Trängsel i kossakön..

Wihoooo, frihet!!!

Muuuuuuuuu!

Barometerns fotograf gjorde allt för att få bra bilder.

Fullt ös i kohagen, lekandes och stångades!

Nästa laddning kom farande med ännu högre fart!

Kolla vad söt jag är.

"Tjena kompisen, kul att ses!"

Jag rekommenderar varmt för er som aldrig sett ett kosläpp att åka hitta något att åka på! Det är verkligen en rolig upplevelse och helt klart värd att se!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Somliga dagar blir inte som man först planerade dem :-) Vi hoppade in i bilen och begav oss mot Smedby för att se kosläppet, men vår tidsplanering var inte riktigt synkad med trafiken dock. Bilkö var namnet.. När klockan slog elva och vi fortfarande satt kvar i bilkön insåg vi att vi skulle missa de galna kossornas utsläpp. Så vi åkte ner till underbra Ekenäs, där svärmor bor, och tittade till tjuren elof och njöt av havspromenad, kasta stenar i vattnet och sol i stora lass. Helt Ok dag mao =) Gårdsby fick också vänta, men jag är RIKTIGT sugen på att åka dit nu!! Skulle även besökt Skattskrinet i Örsjö utanför Nybro i veckan, som hade 1 års jubileum, men har varit sjuk i veckan, så även det har jag att se fram emot =)
    God Natt!
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Ja det var verkligen en extremt lång kö dit! Vi stod i kö ett bra tag och till slut så beslöt vi oss för att parkera vid fotbollsplanen och gå bort till Ingelstorp istället. Det gick både snabbare och smidigare kan jag säga! Det var så kul att se kossorna skutta omkring som små tokar :). Låter som att ni haft en underbar dag ändå, trots att ni missade kosläppet :). Alltid kul att ha bra saker att se fram emot, tror att du kommer att älska Gårdby! Det är helt underbart och massor av snygg inredning har de också. Köpte snygga koppar där igår som jag är så nöjd med! Sov gott och ha en härlig måndag :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)