St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 21 maj 2011

Spindelmannentårtan färdig!!!

Så där jag mina vänner, nu är Spindelmannentårtan klar!!! Blev riktigt nöjd med denna kan jag säga. Jag ska dock inte ta all credit själv då min oerhört duktiga man faktiskt har modellerat själva spindelmannen, inte dåligt det minsann! Det var lite pilligt att göra denna tårtan och det var inte lätt att få spindelns ben att sitta där de ska, dvs kvar. Men lite glasyr löser ju det mesta :). Så här blev resultatet:

Nå, vad tycks? Ganska häftig måste jag säga!

Tårtan är gjord med vaniljtårtbotten. Fylld med passionfrukts mousse och chokladmousse med riven choklad. Den är spacklad med grädde smaksatt med passionsfrukt. Alla dekorationer är gjorda i Supgarpaste. Nätet är spritsat med glasyr. Spindelbenen har stagats upp med spagetti för bättre stadga. Samtliga detaljer på tårtan är ätbara (förutom ståltråden då som håller upp stjärnorna).Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

9 kommentarer:

 1. Alltså den vart ju hur cool som helst, alla små killars drömtårta och spindelmannen ser ju ut som att det skulle vara en gubbe i plast, väldigt skickligt gjort får du hälsa gubben din :) och va roligt att det går så bra för dig det är du verkligen värd kram Marie

  SvaraRadera
 2. Den blev ju hur ball som helst! Håller med föregående, det måste vara alla småkillars dröm tårta!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 3. Mycket häftig tårta. Vilket kalas för killen som fyller år.
  Du är så duktig, Caroline!
  <3 Y

  SvaraRadera
 4. Tack vad goa ni är allihop!! Jag blir så glad för alla fina komplimanger, stor kram till er alla!!!

  SvaraRadera
 5. Wooooow vad duktig du ÄR!!!

  SvaraRadera
 6. Emma Sandellmaj 24, 2011

  Den är helt underbar! Så härlig färg och coola dekorationer!!!

  SvaraRadera
 7. Julia Sandellmaj 24, 2011

  Riktigt riktigt häftig!! Den skriker spindelmannen och spindelmannens historia likaså. Och den låter urgod måste jag säga. Passionsfrukt å chokladmousse med extra choklad i..kan det bli bättre?? Tror knappt det!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. TACK för alla era fina kommentarer! Jag blir sååååå glad :D. Kul att ni tycker om den :)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)