St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 11 maj 2011

Dagens leverans och nya lärdomar!

Idag kom min beställning från "Lyckas med mat" och jag kan nu pusta ut! Har tre beställningar till helgen och jag måste börja tillverka blommor och lite annat kul inför helgens cupcakes. Denna gången beställde jag Wiltons sugarpaste som jag faktiskt måste säga är den allra bästa jag någonsin testat! Ballinas ligger visserligen inte långt efter men Wiltons Sp är enormt lättarbetad och smidig. Dagens nyhet var flowerpaste på burk som man själv blandar till. Nyfiken som jag är krängde jag genast upp burken och började projektet med att blanda till mixen. För er som inte testat innan (liksom mig själv) så tänkte jag utföra detta projekt under kvällen och komma med en liten recension om det är värt att köpa den eller inte. Själv brukar jag alltid använda färdig flowerpaste men det kan ju vara kul att testa något nytt och se om det är bättre. Jag passade självklart på att ta bilder medans jag blandade till flowerpasten (eller ja....robban tog bilderna...själv hade jag deg över hela händerna!!). 

Flowerpaste på burk? Ja tydligen!

Pulver som ska mixas....

...med 60 ml vatten...

...och sedan blandas väl...

...för att sedan blandas lite till med 35 g florsocker...

...då blir den till slut så här fin! Nu ska den ligga och vila i 15 minuter i rumstemperatur väl inplastad. Sen börjar det roliga :)

Wiltons Sugarpaste som är den klart bästa ( i mitt tycke i alla fall!).

Och det roligaste av allt denna gång; Candy melts!!! Här ska göras Cake Pops :)

Mer skoj kommer under kvällen så ta gärna en titt lite senare på bloggen!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Candy melt!? Vad blir det för spännadne cake pops av det?
    Kram
    Mia

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)