St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 19 mars 2011

Vilken härlig dag!!!


Ja det har verkligen varit en härlig dag! Vilken fantastisk respons jag har fått idag efter artikeln i Barometern :). Jag blir så oerhört glad över alla fina kommentarer och komplimanger jag har fått om mina bakverk. Tror att hela jag varit ett enda stort leende hela dagen. Det är en fantastisk känsla när människor man inte känner kommer fram och säger att de blir inspirerade av det man gör. Tror faktiskt inte att det kan kännas bättre än så här!
Jag fick en sån härlig kommentar av en vän idag på Facebook, så här stod det:

"En utav mina vänner här på fb hade lagt ut framsidan på bonusbilagan i sin status o citerat sin dotter "mamma sån vill jag ha på mitt födelsedagskalas" :)"

När barn tycker om det man gör så blir man lite extra glad. Barn är ju så där underbart ärliga att man liksom inte kan göra annat än att le. Och vad är väl bättre än när ett barn faktiskt vill ha det man bakar på sitt födelsedagskalas?! Klart man inte skulle tacka nej till den beställningen!!!!!

Jag vill passa på att tacka alla er som skriver kommentarer här på bloggen och på Facebook. Till er som stoppar mig på stan för att säga att jag inspirerar. Till er som ger mig positiv energi. Till er som bjuder på ett leende. Till er som finns där och pushar mig framåt och ger mig mod att våga. Ni alla sammanslaget är så mycket värda! Ni inspirerar mig!!

Kram på er alla :)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Vilkra läckra bakverk du gör, dom kan man ju inte sätta tänderna i :-)
    Läste att du scrappade också skulle vara roligt se dina kort. Jag scrappar också . Har du sett det är en scrappträff den 9-10/4 i Kalmarhttp://calmarescrapohobby.com/

    Kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Tack Anneli, vad kul att du tycker om mina små skapelser!! Det finns ett antal av mina kort här på bloggen. Om du tittar under kategorin "Scrappat" och "Kort" så hittar du en del av det. Har tyvärr inte hunnit lägga ut så mycket av dem än men det kommer så småningom :). Dessvärre kan jag inte vara med på Scrapträff den helgen, har en stor beställning jag ska göra (på bakverk). Men det hade varit roligt annars!

    Kram på dig :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)