St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 12 mars 2011

Ett skepp med Cupcakes kommer lastat!!

Det blev spritsning till sena timmen igår kan jag lova! Fyrtio stycken skulle få färglad topping och eftersom jag valde att varva färger så tog det lite extra tid. Tycker helt klart att det är värt det dock för det blir riktigt häftigt :).  Här kommer bilder på dessa små läckerbitar, börjar från början så ni får se processen:

Spritsning pågår!!! Fyra olika färger som ska spritsas lager på lager.

Då ser de ut så här.


Påminner om mjukglass, vistt gör de?!

Lite glitter på Flowerpasteblommorna.

Färdigpyntade små läckerbitar :)

Blommor av olika slag och fjärilar, roligt att kombinera dem!

Blir sött med de små fjärilarna av Flowerpaste.




Fick användning av kakfatet :)







Vad tycker ni? Härliga färger va?!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Ja, läckra färger :). Vad har du för kräm på kakorna ? Tips på någon bra sprits och vart man kan köpa den ? Såg även att du har kurs i scrapbooking, du kanske även ska ha en bakningskurs, hade varit intressant att lära sig allt du gör :).

    SvaraRadera
  2. På dessa cupcakes är det vit chokladsmörkräm, väldigt gott måste jag säga :). Ja, ska ha ett antal kurser i Scrapbooking, vi får väl se vad det blir framöver. Det finns lite planer :). Håll utkik på Medborgarskolans hemsida, där läggs det ut vilka kurser jag kommer att hålla :)

    SvaraRadera
  3. Glömde ju spritsen; Det finns bra spritsar med tre olika munstycken på Maxi.Tror Åhlens har spitsar också. Annars finns det bra engångsspritsar på ÖB på Öland. Ska man ha lite mer ordentliga tyllar så finns de på webbshopparna eller i en del välsorterade kökstillbehörsbutiker. Länkar till webbshoppar har du längst nere på min blogg. Hoppas detta hjälpte lite :)

    Hälsn. Caroline

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)