St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 9 mars 2011

Ibland är man bara allmänt klantig...

...det är det minsta man kan säga. Igår gjorde jag ju ytterligare ett försök att göra Macarons. Och faktum är att det gick bra. MEN...nu ska ni få höra på hur oerhört klantig jag var. Macaronsen blev faktiskt jättefina, många av dem i alla fall. Synd bara att jag var lat nog att inte åka och köpa nya bakplåtspapper utan tog de jag hade liggandes i lådan....vilket visade sig vara SMÖRGÅSPAPPER!!!!! Resultatet av detta oerhört klantiga tilltag var således att varenda liten jä...a macaron satt fast i pappret och det slutade med att jag fick slänga ALLT. Nu undrar ni säkert hur irriterad jag var på en skala från 1-10.....ja...ca 2000! Jag spenderade en stor del över att gå och svära över detta brutala misstag som jag aldrig mer kommer att göra. Förutom att det gick åt skogen med mina Macarons så motarbetade datorn mig hela kvällen lång så att jag inte alls kunde uppdatera bloggen som jag ville.
Men; idag är det en ny dag och om ni tror att jag kommer att ge mig så tror ni helt fel. JAG GER MIG ALDRIG!!!! Jag ska på'att igen idag och nu har jag införskaffat riktigt bakplåtspapper. Går det åt skogen denna gången också så kommer ni nog hitta min spis, mina plåtar och övriga bakgrejer liggandes på gården utanför mitt hus...för då har jag hivat allt ut genom balkongen ;)

Så följ mig under mitt tredje försök att göra Macarons.....suck, pust och stön.

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Förlåt... Men jag kan inte låta bli att skratta! Kan riktigt se dig askalasförbannad... Sorry ;) Men man lär sig av sina misstag! Du har säkert rätat ut frågan för många- Spelar det någon roll om man har bakplåtspapper eller smörgåspapper?
    Håller tummarna ännu hårdare idag!
    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  2. Har gjort samma misstag flera gånger när jag bakat bröd. Så förbannat irriterande.
    Måste sluta köpa hem smörgåspappaer så att det inte blir fel fler gånger. Lycka till och ta ett djupt andetag. ;)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)