Här kommer bilder på själva processen, denna gången gick det mycket lättare och nu ser smeten ut som den ska! Här kommer lite bilder så ni får se lite av hur det går till:
Riva mandel i mandelkvarn...tro mig; det känns i musklerna!
Så här fint rivet ska det bli (om man inte kan få tag på mandelmjöl vill säga men det verkar vara i stort sett omöjligt).
Marängen vispad och ska bli omrörd så att hela smeten blir härligt grön.
Den ska sitta fast i bunken så man kan vända den upp och ner utan att den rinner ur.
Sedan är det dags för den rivna mandeln blandat med florsocker.
Nu är allt blandat och ska snart i en sprits.
Här spritsas det för fullt!
Många Macarons blir det!
Jäääääääääääääättemånga!!!
Så här ska de se ut :)
Och så här ska de se ut på nära håll innan de bakats i ugnen!
Nu ska de snart gräddas så får vi se vad resultatet blir :). Håll tummarna för mig nu!!!
Så du har fått tag på rätt munstycke nu. Ser inte lätt kan jag ju säga men blir säkert jättegott. :D
SvaraRaderaLycka till och massa Kramar