Förbereder blommor....
...bakelser...
....lägger SP-täcke...
...lite mer blommor...
...dekorerar bakelser...
...sätter samman tårtan...
...spacklar tårtan först med sylt och nu ska det på ett lager smörkräm för den slutliga spacklingen. Sen är det dags att lägga på det stora Sugarpastetäcket...
Ni som tror att det är enkelt....Think again!!!!
Åhh, ser redan väldigt mumsig ut! Vet att din tårta och söta små bakelser kommer göra succé! KRAMAR
SvaraRaderatror du lätt kommer få göra mina ungars födelsedagstårta i sommar :PP
SvaraRaderaSandra; det hoppas vi :)
SvaraRaderaFrida; med allt jag lär mig just nu så lär det vara en "piece of cake" (hö hö, fyndigt va?!) i sommar!!!
Hö hö... fyndigt ju!
SvaraRaderahåller på att göra en tårta tills mitt kalas i morgon men gör chokladtårta med hallonmousse i men måste jag spakla tårtan med sylt eller nått runt om så sugar pasten fastnar bättre? klarar den då av att stå så i kylen tills i morgonkväll? utan att sugarpasten blir mjuk och så? svara gärna via min blogg så jag ser:)
SvaraRadera