St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 3 mars 2011

Jobbar på med morgondagens beställning....so far so good!

 Förbereder blommor....
 ...bakelser...
 ....lägger SP-täcke...
...lite mer blommor...
...dekorerar bakelser...
 ...sätter samman tårtan...

...spacklar tårtan först med sylt och nu ska det på ett lager smörkräm för den slutliga spacklingen. Sen är det dags att lägga på det stora Sugarpastetäcket...

Ni som tror att det är enkelt....Think again!!!!


5 kommentarer:

  1. Åhh, ser redan väldigt mumsig ut! Vet att din tårta och söta små bakelser kommer göra succé! KRAMAR

    SvaraRadera
  2. tror du lätt kommer få göra mina ungars födelsedagstårta i sommar :PP

    SvaraRadera
  3. Sandra; det hoppas vi :)

    Frida; med allt jag lär mig just nu så lär det vara en "piece of cake" (hö hö, fyndigt va?!) i sommar!!!

    SvaraRadera
  4. Hö hö... fyndigt ju!

    SvaraRadera
  5. håller på att göra en tårta tills mitt kalas i morgon men gör chokladtårta med hallonmousse i men måste jag spakla tårtan med sylt eller nått runt om så sugar pasten fastnar bättre? klarar den då av att stå så i kylen tills i morgonkväll? utan att sugarpasten blir mjuk och så? svara gärna via min blogg så jag ser:)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)